PORTALEN

Gemenskapen för 2000-talets yogalärare

För givande diskussioner bortom sociala medier med värdefullt innehåll för våra certifierade Global Yoga lärare. Platsen där du som yogalärare frodas genom resurser, vidareutbildningar, praktik och stöd.

Portalen har Global Yoga utbildningen som bas och fyra stadiga ben:

 • Marknadsföring: Du behöver inte uppfinna hjulet på nytt. Här får du allt du behöver för att marknadsföra dig, din studio och din yoga så att du kan lägga mer tid på det du älskar; att undervisa och praktisera yoga.

 • Kalender & Klasser: Välkommen till guldgruvan! Praktisera klasserna från dina Global Yoga utbildningar och testa klasser från utbildningar du vill gå, många av klasserna finns endast i Portalen. Här får du också en välfylld skattkista med klasskonstruktion, intention, spellistor och mycket mer utifrån våra gemensamma teman. En del för din egen praktik (sadhana) och en del att inkorporera i klasserna du undervisar!

 • Ny kunskap: Kurser och vidareutbildningar skräddarsydda för dig som redan är utbildad yogalärare. Vi kommer dyka djupt i teman som är aktuella i branschen och som inte ryms på sociala medier.

 • Gemenskap: Även om yoga betyder union så kan livet som yogalärare kännas ensamt, ibland extra ängsligt med dagens sociala medier. Därför är behovet av en gemensam mötesplats viktigare än någonsin! Genom frågestunder, öppna diskussioner och samtal live online möts vi, både för att stöta och blöta utmaningar lika mycket som att peppa och lyfta varandra. Förmågan att lyssna är lika högt värderas som förmågan att tala!

Gratis tillgång till

Business of Yoga!

Som medlem i portalen får du tillgång till vår 10h onlinekurs med allt bonusmaterial helt gratis!

Portal

Definition; en magisk dörr som leder till en annan dimension!

Värna om din praktik & din pedagogik!

För givande diskussioner bortom sociala medier med värdefullt innehåll för våra certifierade Global Yoga lärare.

Portalen är vår gemenskap med högt i tak där kärleken till yogan är större än rädslan att göra fel. Platsen för våra yogalärare att dyka djupare, bortom sociala plattformar. Tack vare vår gemensamma bas kan vi genom dessa fyra pelare växa och utvecklas, både som individer och som grupp. Visionen är en stark gemenskap som står stadigt och har högt i tak. Med insikten att när en av oss kliver in i sitt ljus lyser denne upp vägen för oss alla. Där förmågan att ta emot är lika högt värderad som förmågan att ge. Och kärleken till konsten att undervisa yoga är större än rädslan att göra fel!

Vad innehåller portalen?
Inne i portalen guidas du av Johanna Hector och lärarna i Global Yoga teamet. Du får även ta del av exklusiva samtal och workshops med nationella och internationella gästlärare! Med Global Yoga utbildningen som bas utgörs portalen av fyra stadiga ben; Marknadsföring, Kalender & Klasser, Ny kunskap och Gemenskap.

Marknadsföring
Här får du professionella bilder att använda på din hemsida, sociala medier och för marknadsföring av dina klasser och kurser. Du får Global Yoga loggan i olika format för både tryck och webb samt vårt manifest. Dessutom får du strukturer och mallar att utgå från när du skapar en kurs, workshop eller klass. Till exempel; vad ska du kalla dem, vilka nivåer finns det och vad är de vanligaste frågorna dina deltagare har. Du får även färdiga kursupplägg att utgå ifrån samt professionella PDFer att dela ut på dina kurser så att dina deltagare får ut ännu mer av tillfällena med dig på mattan. Syftet med denna del i portalen är ge dig stöd, kunskap och inspiration inom marknadsföring och administration av så att du kan lägga mer fokus på det absolut viktigaste; din yogapraktik och dina deltagare! Något många yogalärare misssar idag.

Kalender & Klasser
Att skapa intelligenta och givande yogaklasser är en konst och som utbildad Global yogalärare har du en otroligt bra bas att stå på. Men vi behöver alla inspiration och stöd, speciellt som yogalärare. Praktisera klasserna från dina Global Yoga utbildningar och testa klasser från utbildningar du vill gå, många av klasserna finns endast tillgängliga i Portalen (som alla sex klasser från grundutbildningen). Här får du också en välfylld skattkista med klasskonstruktion, intention, spellistor och mycket mer utifrån våra gemensamma teman. En del för din egen praktik (sadhana) och en del att inkorporera i klasserna du undervisar! Genom att dyka djupt i portalens tema med din egen praktik kommer du kunna förkroppsliga klasserna på ett helt annat sätt. Det blir inte bara givande för dina deltagare utan även för dig. Att vara på denna gemensamma upptäcksfärd gör dig även till en bättre pedagog!

Ny kunskap
Man är aldrig fullärd, faktum är att ju mer man lär sig desto mer inser man att det finns så otroligt mycket mer att utforska. Detta tycker vi är positivt - din drivkraft är otroligt värdefull. Men låt den inte stressa dig! I denna delen av portalen får du skräddarsydda onlinekurser exklusivt för portalen och dig som redan är utbildad yogalärare. I denna delen av portalen dyker vi också djupt i teman som är aktuella i branschen och som inte ryms på sociala medier. Här möter du gästlärare från världens olika hörn i intressanta diskussioner och workshops. Du får minst enonlinekurs per år som du går i din egen takt, när det passar dig. Du är också med och påverkar innehållet i dessa vidareutbildningar så önska och ställ frågor i portalens fjärde plats: Gemenskapen!

Gemenskap
Det kan ofta kännas ensamt att arbeta som yogalärare även om vi ses på event och utbildningar då och då samt sociala medier. Men tyvärr kan dagens sociala medier få oss att känna oss ännu mer ensamma och osäkra. Därför är behovet av en gemensam mötesplats viktigare än någonsin! Här ses vi live online för att diskutera teman och frågeställningar som är aktuella i yogavärlden och världen i stort (för all på verkar allt). Vår gemensamma värdegrund i portalen skapar trygga samtal med högt i tak, bortom cancel culture och rädsla. Denna gemenskap skapar vi tillsammans utifrån Global Yogas värdegrund. Några sessioner spelas in och går då att ses i efterhand medans andra endast sker live online. Sist men inte minst kommer du som medlem i portalen att bjudas in till våra exklusiva event . Där får vi möjligheten att ses fysiskt och dyka ännu djupare tillsammans!

Vem kan gå med: Certifierade Global Yogalärare (minimum 50h certifiering).

Investering: 5 495 kr/år. Du har tillgång till portalen i ett år från och med det att du blir insläppt.

Betalning: Det enklaste sättet är att betala med kort (vi använder Stripe som är en säker betalfunktion) eller PayPal. Du kan även betala med faktura genom att maila oss på [email protected] med följande information: Vilka Global Yoga utbildningar du har gått + företagsnamn + organisationsnummer + adress + ev referens på företaget. Köpet är bindande och det tillkommer fakturaavgift på 50kr.


Inspiration, resurser och stöd!

Portalen är vår gemenskap med högt i tak där kärleken till yogan är större än rädslan att göra fel. Platsen för våra yogalärare att dyka djupare och kultivera en hållbar relation till yogan, privat och professionellt!

Med yogan i fokus

Kärnan i Global Yoga är våra lärare som alla lär ut yoga på ett intelligent och personligt sätt. Yogan ligger alltid i fokus, självklart även i portalen. Vi brinner för att ge dig redskapen att bli mera du! Att förmedla yoga på ett säkert och inspirerande sätt utifrån kärlek istället för rädsla. Det är vår högsta önskan, att stötta, utbilda och inspirera dig att göra just det här i portalen!

 • Inspiration: Klasser, tema, spellistor, intentioner och sadhana.

 • Marknadsföringsmaterial: Bilder, logga, manifest och färdiga texter att använda.

 • Vidareutbildning: Kurser inom områden som utvecklar dig som yogalärare. Kan vara allt från din roll som river guide till din roll som företagare. Varje år får du minst en onlinekurs att vidareutbilda dig med (unik för portalen).

 • Gemenskap: Sessioner och diskussioner live online samt inbjudan till fysiska träffar.

 • Förhandsinformation om vad som sker inom Global Yoga och unika erbjudanden.

Framgångsrik yogalärare?

Att fråga vad som gör någon framgångsrik är som att fråga vilken ingrediens som gör att ett recept smakar gott. Det är inte någon enskild ingrediens. Det är kombinationen av många ingredienser i rätt proportioner och i rätt ordning.

Vanliga frågor

 • Vem kan gå med i portalen?

  Certifierade Global Yogalärare (minimum 50h certifiering) eftersom att Global Yogas utbildning är basen som hela portalen vilar på och benen är kopplade till vår certifiering, pedagogik och filosofi.

 • När kan jag ansöka till portalen?

  Året runt. När vi aktiverat ditt medlemskap gäller det i ett år.

 • Vilka lärare möter jag i portalen?

  Inne i portalen guidas du av Johanna Hector och lärarna i Global Yoga teamet. Du får även ta del av exklusiva samtal och workshops med nationella och internationella gästlärare!

 • Hur ansöker man?

  Du ansöker genom att klicka på en av de orangea knapparna. Nästa steg är att skapa ett inlogg till Global Yoga Online plattformen, har du redan en kurs med oss loggar du bara in. När betalningen är genomförd har din ansökan skickats in till oss. Vi processar den och hör av oss till dig inom 3-4 dagar. Du får då ett mail med länk att kliva in i portalen. Skulle du inte bli godkänd kontaktar vi dig och återbetalar allt.

 • Hur får jag tillgång till materialet?

  Som medlem får du inloggning till portalen som finns online. Där vandrar du enkelt runt i de fyra rummen och tar för dig av vad du vill ha. När vi håller livesessioner hittar du länkar till dessa inne i portalen. De som spelas in kan du sen ta del av i efterhand här. Portalen fylls kontinuerligt på med material som du får tillgång till när du loggar in på ditt konto.

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Maila [email protected] följande information: De Global Yoga utbildningar du har gått samt Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget och att det är Portalen du vill bli medlem i. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till portalen.