Välkommen

hem till dig själv!

Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. 

För oss är yoga = balans, den där fina dansen om att vara nyfiken och närvarande i ditt eget liv. Detta förmedlar vi på våra klasser genom dynamik, kontraster, poesi och musik som vävs samman och avslutas i en djupt återhämtande shavasana. Det är vår önskan med Global Yoga, att du ska finna din inre dans, en dans som aldrig tröttar ut, utan när dig och får dig att vilja dansa varje dag! Alla är välkomna på våra event, oavsett om det är ditt första möte med yoga eller om du är utbildad yogalärare, tillsammans gör vi yogan mer levande på och utanför mattan. Ett retreat är så mycket mer än en fysisk resa. Det är en hållplats för själ  och kropp att landa på.

Yogaretreat Bali

8-15 mars 2025

Följ med Global Yogas grundare Johanna Hector till Bali - ön som vibrerar av Prana! För femte gången arrangerar vi vårt enda Global Yoga Retreat. Återställ dina sinnen, kom hem till din egen rytm, lär dig hedra dina behov och hylla din lust med daglig yoga och sinnliga ritualer mitt i Balis regnskog.
Yogaretreat med Johanna Hector på Bali

Detta säger

våra tidigare deltagare:

"Så fin upplevelse! Yogan, platsen, miljön, lärarna var 10 av 10. Vi var också en fantastisk grupp och Johanna skapade ett tillåtande och öppet space som kändes väldigt tryggt att vara i!"

"Global Yoga öppnar upp för en kraftfull och grundad praktisering på ett tryggt sätt. Denna vecka var så värdefull och det är magiskt att se så många olika individer växa och utvecklas tillsammans!"

"Detta retreat gav mig så mycket mer än jag någonsin kunnat föreställa mig, det är svårt att beskriva - det behöver upplevas. Mina allra varmaste rekommendationer. Jag ska göra allt jag kan för att åka med på nästa!"