Sov bättre, öka din kreativitet & återhämta dig!

Med djup & intelligent avslappning.

Yoganidra är en guidad djupavslappning med oändliga fördelar. En teknik som ger dig effektiv & transformativ vila. Denna kurs är en heltäckande steg-för-steg-guide i yoganidra där du både får lära dig om yoganidras bakgrund & teknik men framförallt hur du kan skräddarsy den utifrån dina förutsättningar och mål. Du har tillgång till hela kursen under ett år.


Deltagare yoganidra kursen

Jag har lärt mig vikten av att vila. Att sömn är oerhört viktigt. Jag har ökat min djupsömn och REM-sömn sen jag började göra nidras varje dag. Jag känner mig mera produktiv och utvilad. Men jag har också insett att jag vill veta mer, att jag vill dela med mig av den här oerhörda skatten. - Maria

Deltagare yoganidra kursen

Jag gick kursen för att jag ville lära mig att göra egna nidras att använda i mina klasser. Först måste jag säga att det har varit så otroligt avkopplande att gå utbildningen! Även om jag har lärt mig en massa nytt så har jag verkligen känt mig så lugn när jag har lyssnat på föreläsningarna och att göra yoga nidras som en del av en utbildning är ju värsta lyxen! - Annika

Välkommen att vila

Lära dig konsten att göra ingenting samtidigt som du får oändlig tillgång till allt det du längtar efter.

Om yoganidra kursen

Kursen guidar dig steg-för-steg inom yoganidra. Du lär dig genom både praktik och teori att dyka djupare i yoganidras magiska välrd samt att skräddarsy din egen yoganidra utifrån dina behov. När du köpt kursen kan du börja när du vill och gå alla stegen i din egen takt. Du har tillgång till hela kursen under ett år så att du kan ta god tid på dig samt upprepa kursen så många gånger du vill under denna tid.

Vem är kursen för?
Allt vi gör är utformat för att hjälpa människor utveckla och fördjupa sin dagliga praktisering. Så var du än befinner dig just nu är det en perfekt plats att börja på.
 Global Yoga deltagare är en underbar grupp inspirerande människor från livets alla vägar. Deltagarna sträcker sig från barn i förskolan till människor i 80års åldern. De är entreprenörer och chefer, professorer och bibliotekarier, forskare och studenter, studioägare och fitness instruktörer, yogalärare i olika stilar, psykologer och fysioterapeuter, coacher, läkare och advokater. De är mammor och pappor, döttrar och söner och livslånga vänner. Detta är inte en utbildning, vill du lära dig att guida andra inom yoganidra rekommenderar vi vår 50h utbildning Global Yoga Rest.

Vad innehåller kursen?
Pedagogiska och effektiva föreläsningar utvecklade för optimal inlärning med text och länkar om du vill fördjupa dig vidare inom något område. Varje föreläsning följs upp med ett enkelt test så att du får med dig essensen från varje lektion. Givetvis får du också guidade yoganidras att praktisera. Under kursen får du både lyssna, läsa, praktisera och arbeta med uppgifter. En lektion tar ca 60-90min i sin helhet och du kan jobba med de olika delarna i din egen takt. Vi tror på kvalitet framför kvantitet då allas tid är dyrbar. Allt material är skapat med grund i vår gedigna erfarenhet i att utbilda och undervisa. Här får du guldklimparna från åratal av utbildningar och studier.

Struktur 
Våra kurser är strukturerade för optimal inlärning. Yoganidra kursen innehåller följande:

 • Introduktion
 • Del 1: Upplev och lär känna yoga nidra
 • Del 2: Förstå meningen med livet, sov gott och bli en mästare på att minnas!
 • Del 3: Skapa din egen yoga nidra
 • Avslut och certifiering


Kursen innehåller nio lektioner, en lektion är ca 60-90min lång och består av föreläsning, frågor, praktik och reflektioner (därför står det 49 lektioner i kursen, det är 49 moment indelat i 9 lektioner).

Vi rekommenderar att du gör en del i veckan (tre lektioner per vecka). Då fullföljer du kursen på tre veckors tid. Men det går givetvis att arbeta genom kursen mycket snabbare eller ta längre tid på dig. Kom ihåg att du har tillgång till kursen under ett helt år. Många väljer att gå kursen flera gånger och de flesta fortsätter att praktisera med de olika klasserna flera gånger i veckan efter det att kursen är slutförd.


Innehåll

 • Vad är yoganidra? 
 • Vilken yoganidra är bäst?
 • Förbättra minnet med yoganidra
 • Bli en mästare på sömn
 • Upplev filosofiska koncept genom yoganidra
 • Lär dig styra dina drömmar
 • Boosta din kreativitet 
 • Lär dig vila bekvämt med restorative yoga
 • Struktur kring praktiseringen
 • Skräddarsy din egen yoganidra
 • Nio unika yoga nidras att praktisera
 • Uppgifter för reflektion
 • Certifieringsuppgift


Vad kostar kursen? 3495kr ink moms. Du har tillgång till hela kursen ett år. Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Certifiering
Kursen har en sista certifieringsuppgift som är valfri att fullfölja. Om du blir godkänd på denna får du ett Global Yoga Nidra Online 10h certifikat. När du har blivit godkänd i 5 valfria Global Yoga Online kurser kan du ansöka om Global Yoga Online 50h certifiering som du sedan kan tillgodoräkna dig timmar mot din 200h och 500h Global Yoga certifiering.


 • För dig som vill lära dig mer om yoganidra och hur du kan använda det för dina specifika behov!

 • För dig som vill investera i din återhämtning och få mer energi!

 • För dig som vill förbereda dig inför vår Global Yoga Rest 50h utbildning!

 • För dig som gått vår Global Yoga Rest 50h utbildning och vill bättra på dina kunskaper samt njuta av flera guidade nidras!

 • För dig som är trött på att vara trött och vill göra något åt det!

Vanliga Frågor

 • När börjar min Global Yoga kurs och hur länge kommer jag att ha tillgång till den?

  Börja när du vill! Du har tillgång till allt material i ett helt år och kan återvända till den så ofta du vill!

 • Vad behöver jag för att gå kursen?

  En dator/platta/telefon och tillgång till internet, sen kan du ta del av allt kursmaterial när och var du vill!

 • Måste jag kunna yoga?

  Nej, du behöver ingenting. Inga förkunskaper krävs. Alla kroppar och åldrar är välkomna!

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Maila [email protected] följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ Val av onlinekurs. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till kursen.

Din Lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”