Klassen som boostar din återhämtning!

Nu finns det en helt ny yinyoga klass med Johanna Hector! En djupt återhämtande klass med fokus på kroppens yin vävnader (fascia, leder och skelett). Du guidas genom olika alternativ för att hitta in i det som känns bra för dig. Det viktiga inom yinyoga är inte hur det ser ut utan hur det känns. Med mjuk meditativ andning och fokus guidas du hem till dig själv. Lämna mattan återhämtad och utvilad!

Bra att ha: En yogamatta, ett yogablock, kuddar, mjuk filt och ett bälte (eller en halsduk).

Klassen är ca 90min och innehåller:
Yinflow: Utforska dina höfter
Yinpositioner fokus säte
Yinpositioner fokus ljumskar/insida lår
Yinpositioner fokus baksida lår
Yinpositioner fokus rygg
Yinpositioner fokus rotationer
Yinpositioner fokus bakåtfällnngar
Yinpositioner fokus framsida höft/höftböjare
Yinpositioner fokus framsida lår/ländrygg
Meditation och avslappning

Efter ett tag kommer du kunna skapa ditt eget personliga pass utifrån dina favoritpositioner och individuella mål. Du kan även göra hela passet från början till slut, det finns inga rätt eller fel. Passar alla nivåer, ingen tidigare yogaerfarenhet behövs!


Ladda dina batterier!

Gör mindre och upplev mer! Yinyoga går på djupet och berör områden som du sällan kommer åt. Börja idag!

Gör klassen så ofta du vill, den är din för alltid!

Fördelar med passet

  • Ökad rörlighet

  • Djup känsla av avslappning

  • Lindrar stress och oro

  • Stoltare hållning

  • Förbättrar cirkulationen

  • Ökad vitalitet och energi

Din Lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”