Skönhet i rörelse

Upplev höjder och djup med harmoni genom kroppen!

Vinyasayoga är en praktik som spiller över i vardagen. Genom att kultivera stadig och mjuk styrka kan du behålla mjukheten även i dina mest utmanande stunder. Andetag för andetag med rörelser som avlöser varandra blir yogan till en dans. Din dans! Inte för någon annan utan för dig själv, med dig själv. När denna kontakt är återförenad står du inte bara stadigt i din kraft. Du är kraften. Välkommen tillbaka hem till dig själv, din kropp har saknat dig!


Harmonisk kropp och glasklart sinne!

Vinyasayoga är den mjuka och samtidigt kraftfulla vägen till fysisk styrka, mental klarhet och inre frid.

Om kursen

Vinyasayoga är en dynamisk och flödande form av yoga där rörelser synkroniseras med andetaget för att skapa en harmonisk sekvens av övningar. Fysiskt är detta en mjuk yogaform som skapar otrolig styrka och flexibilitet. Det finns utrymme för både utveckling och utmaningar för dig som är sugen på det. Genom att fokusera på kontinuerlig rörelse och medveten närvaro på mattan strävar vinyasayoga efter att balansera både kropp och sinne. I denna onlinekurs får du både praktisera dynamiska vinyasayogaklasser, lära dig tekniker från grunden och veta varför du gör det du gör så att du kan anpassa din yogapraktik utifrån livets olika faser. Kursen är smart och pedagogiskt strukturerad för att guida dig från kunskap till handling och framförallt, upplevelsen av FLOW. Vi har verkligen ett härligt äventyr framför oss tillsammans!

Vem är kursen för?
För att ta del av kursen rekommenderar vi att du är bekant med positionerna hunden, plankan och kobra. Det är inte viktigt hur länge du har yogat, utan din nyfikenhet är det som räknas. Här finns utrymme för utveckling och utmaningar för alla som är intresserade. Du behöver inte ha någon speciell tro; kursens syfte är att utforska olika tillstånd genom kroppen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer du att växa och utvecklas. Gå kursen om du vill lära dig praktisera vinyasayoga på ett sätt som ger verkliga resultat!


DIN KROPP SAKNAR DIG


Nöjda deltagare

Kursen är strukturerad för optimal inlärning med en smart kombination av teori, praktik och reflektioner. Med denna metod integreras kunskapen och du kommer märka hur du tar med dig kursen både medvetet och undermedvetet vidare ut i din vardag. Lektionerna är effektiva och pedagogiska och yogapassen är guidade fullständiga pass där du bara trycker på play och följer med!

En lektion tar ca 60min följt av en 60min yogapraktik och du kan jobba med de olika delarna i din egen takt. Allt material är skapat med grund i vår gedigna erfarenhet av att utbilda och undervisa. Här får du guldklimparna från åratal av utbildningar och studier.

När du köpt kursen kan du börja när du vill och gå lektionerna i din egen takt. Du har tillgång till kursen ett helt år så du kan djupdyka i den så många gånger du vill. Kursen är indelad i tre huvuddelar, varje del består av tre lektioner och tre unika guidade vinyasayoga pass. Varje lektion består av en föreläsning/workshop, frågor, reflektioner och den viktiga praktiken. Du väljer själv i vilken takt du går kursen. De flesta arbetar genom kursen på mellan en till tre månader.

I kursen hjälper vi dig att skräddarsy ett schema för hur, var och när du ska genomföra kursen med tydliga mål och delmål. Det är tydligt att de elever som gör det får både bäst resultat och är mest nöjda med kursen! Låt oss titta närmare på vad som väntar inne i kursen:

Kursinehåll

  1. Om Global Yoga

  2. Momskvitto

  3. Introduktion

  4. Välkommen till vinyasayoga kursen!

  5. Frågor innan du börjar kursen

  1. Introduktion del 1

  1. Workshop: Rytmen av din andning

  2. Frågor

  3. Reflektioner

  4. Klass: Global Yoga Vinyasa Rytm

  1. Workshop: Uppvärmningsvinyasa

  2. Frågor

  3. Reflektioner

  4. Klass: Global Yoga Vinyasa Rytm

  1. Workshop: Solhälsningar

  2. Frågor

  3. Reflektioner

  4. Klass: Global Yoga Vinyasa Rytm

  1. Introduktion del 2

Vinyasayoga 10h onlinekurs

 • 3 495,00 kr

Certifiering

Kursen har en sista certifieringsuppgift som är valfri att fullfölja. Blir du godkänd på denna får du ett Global Yoga Online 10h certifikat. När du har blivit godkänd i fem valfria Global Yoga Online kurser kan du ansöka om Global Yoga Online 50h certifiering som du sedan kan tillgodoräkna dig timmar mot din 200h och 500h Global Yoga certifiering.

Kraften och skönheten i vinyasayoga!

Skapa en starkare och mer smidig kropp samtidigt som du hittar inre lugn och harmoni.

 • För dig som vill vara stark och smidig.

 • För dig som vill känna harmoni i kropp och sinne.

 • För dig som längtar efter att fördjupa din yogapraktik.

 • För dig som strävar efter att skapa balans i ditt hektiska liv.

 • För dig som vill uppleva den befriande känslan av flow på yogamattan.

 • För dig som vill fördjupa din andningspraktik och använda den i din träning.

 • För dig som vill ha kul på yogamattan och lära dig mer om peakpositioner och flow.

 • För dig som vill utforska yogisk filosofi och få en djupare inblick i traditionen.

Summan är större än delarna!

Detta är mer än en fysisk praktik men den börjar i kroppen. Välkommen hem till din inneboende djupa tillfredställelse.

Vi hjälper dig lyckas!

Du väljer själv i vilken takt du går kursen. De flesta arbetar genom kursen på mellan en till tre månader. I kursen hjälper vi dig att skräddarsy ett schema för hur, var och när du ska genomföra kursen med tydliga mål och delmål. Det är tydligt att de elever som gör det får både bäst resultat och är mest nöjda med kursen!

 • Studera & Sammanfatta

  Inspirerande föreläsningar som är tidseffektiva, smarta och enkla att följa varvat med workshops där vi rullar ut mattan tillsammans och känner oss fram i olika tekniker  och praktiker. Efter varje ny kunskapsdel följer några frågor så att du vet att du har fått med dig och förstått essensen i lektionen.

 • Reflektera

  Innan vi dyker in i vår gemensamma klass får du reflektionsfrågor och övningar som hjälper dig att implementera och skräddarsy den nya kunskapen. På så sätt förstärks allt kursmaterial, istället för utantill kunskap får du en gedigen och upplevd förståelse av kursens kärna samt hur du kan använda kunskapen i din praktik. Denna del är avgörande och du själv väljer hur mycket tid och energi du läger ner. Givetvis får du tillbaka det du lägger in tusenfalt.

 • Praktisera

  Med kunskapen färsk är det dags att praktisera. Du får guidade yogaklasser på temat i varje del. I och med reflektionsövningen så kommer du gå djupare i klassen varje gång du praktiserar den. Du får även kurerade spellistor och inspiration att skapa dina egna. Tryck på play och följ med.

Vanliga frågor

 • När börjar min Global Yoga onlinekurs och hur länge kommer jag att ha tillgång till den?

  Börja när du vill! Du har tillgång till allt material i ett helt år och kan återvända till den så ofta du vill!

 • Vad behöver jag för att gå kursen?

  En dator/platta/telefon och tillgång till internet, sen kan du ta del av hela kursen när och var du vill!

 • Vilken erfarenhet rekommenderas?

  Vi rekommenderar att du är bekväm med att praktisera hunden, planka och kobra. Klasserna i kursen är fysiska och dynamiska.

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Maila [email protected] följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ Val av onlinekurs. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till kursen.

 • Är kursen godkänd för friskvård?

  Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Ta din yogapraktik till nya höjder!

Upplev kraften. Börja din resa idag och låt oss guida dig till en djupare praktik.

Pris

Du har tillgång till kursen ett helt år från det att du kliver in i den första gången.

Kursens lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”