Balansera kropp & knopp

Med denna yin yoga lektion

Funderar du på om yin yoga är för dig? Kanske är du osäker på om online formatet passar dig? Här får du tillgång till yin yoga kursens första lektion med introduktion till Global Yoga & Yin yoga, föreläsning, frågor, yin yoga klass och uppgift för reflektion. Känner du dig inte redo att påbörja våra fulla kurser är detta en utmärkt plats att börja på!
  • Föreläsning: Vad är yin yoga?

  • Frågor & uppgifter för reflektion

  • 60min yin yoga klass med spellista

Vanliga Frågor

  • Vilken erfarenhet krväs?

    Ingen! Du behöver varken vara yogalärare eller ha yogat tidigare för att skörda frukterna av denna yin yoga lektion!

  • Vad behöver jag?

    En dator/platta/telefon och tillgång till internet. Något mjukt tex kuddar/filtar och yogablock eller böcker som stöd.

Din Lärare

Grundare av Global Yoga

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”