Power och Grace

Lär dig stå på händer, utforska djupa höftöppningar ochstärk din core med enkla och kraftfulla övningar! Ny inspelning med Johanna Hector! En inspirerande klass där du utvecklar flexibilitet, nervintelligens och styrka samtidigt som du får chansen att fördjupa relationen med ditt autentiska jag. Genom fysisk styrka och flexibilitet kommer emotionell integritet och öppenhet.

Bra att ha: Yogamatta, yogablock (eller en vattenflaska), bälte (eller halsduk) och en filt. En del av klassen praktiseras vid en vägg.

Klassen är ca90min och innehåller:
Andning/Intention
Power för händer och fötter
Core Grace
Core Power
Solhälsnings Flow
Ben Power
Power och Grace vid väggen
Bakåtfällningar med Grace
Höftöppningar med Power
Meditation och avslappning

En enkel och kraftfull klass som du alltid kan komma tillbaka till. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi!


Kultivera styrka

Denna klass utmanar dig att knyta an till din core, att stå stadigt, närvarande och vaken. Det är dags, nu börjar vi!

Gör klassen så ofta du vill, den är din för alltid!

Fördelar med passet

  • Ökad rörlighet, styrka och uthållighet

  • Bättre balans och koordination

  • Lindrar stress och oro

  • Stoltare hållning

  • Förbättrar cirkulationen

  • Ökad vitalitet och energi

Din Lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”