Stark inifrån och ut

Möt livet med glasklart fokus och flow!

Oavsett om du vill utveckla din personlighet, minska ångest, öka prestation, ha bättre relationer, mindre smärta eller leva lyckligare behöver du en systematisk träning och en djupare relation med dig själv. I denna kurs guidar välrenommerade psykologen och mentala tränaren Cecilia Duberg tillsammans med nordens ledande yogalärare och coach Johanna Hector dig från att veta saker till att leva dem! Lyssna till inspirerande föreläsningar, läs om de bakomliggande faktorerna och lär dig övningar som gör dig hållbar och stark inifrån och ut. Du har tillgång till hela kursen ett år. Låt oss börja!


Deltagare onlinekursen i Mental Träning

En otroligt bra kurs som stärker inifrån och ut. Jag har blivit starkare både fysiskt och mentalt. Jag känner att jag kan gå med en rak ryggrad genom livet framöver. - Niklas

Deltagare onlinekursen i Mental Träning

Mental Träning är en fantastisk onlinekurs. Jag har fått bra verktyg att jobba med. Och jag kommer att fortsätta yoga och gå fler kurser. - Lisa

Flow följer Fokus

Onlinekursen i mental träning tar dig från att veta saker till att leva dem!

Om kursen

Livet är nu och du kan påverka och uppleva det så mycket mer än du tror. Flytta gränserna för vad som är möjligt genom att påverka det som ligger inom din kontroll och släppa taget om det som inte gör det. Lär dig effektiva träningsmetoder och låt dem bli en del av din vardag. Integrerad med den tusenåriga yoga-traditionen från öst bjuder vi in dig till en helt unik mental träningsform för både kropp och själ.

Kursen guidar dig genom mental träning och resultatet blir något du säkert drömmer om: att leva med djupare glädje och autentisk styrka. När du köpt kursen kan du börja när du vill och gå alla stegen i din egen takt. Du har tillgång till hela kursen under ett helt år så att du kan ta den tid du behöver för varje moment, samt upprepa kursen så många gånger du vill under denna tid.

Vem är kursen för? Allt vi gör är utformat för att hjälpa människor utveckla sina personliga superkrafter. Var du än befinner dig just nu är det en perfekt plats att börja på, du behöver ingen tidigare erfarenhet av mental träning eller yoga och du kan vara hur stel som helst. Detta är en kurs för dig som vill bygga mental tuffhet i kombination med fysiskt välmående. Lära dig mer om de mentala tekniker som laddar dig med kraft, stadighet och inre lugn. Framförallt kommer du gå från att veta saker - till att leva dem. Bort från invanda tankemönster och in i upplevelse. Uppbyggd på samma principer som fysisk träning, ger den oss en systematik för att stärka och utveckla de mentala förmågor vi kan påverka.

Vad innehåller kursen? Den ger dig grundläggande förståelse, övningar och ordning för att växa som människa livet ut. Pedagogiska och effektiva föreläsningar utvecklade för optimal inlärning med text och länkar om du vill fördjupa dig vidare inom något område. Varje föreläsning följs upp med ett enkelt test så att du får med dig essensen från lektionen. Givetvis får du också guidade yogaklasser och mentala övningar att praktisera med. Under kursen får du både lyssna, läsa, praktisera och arbeta med uppgifter. En lektion tar ca 90-120min i sin helhet och du kan jobba med de olika delarna i din egen takt. Vi tror på kvalitet framför kvantitet då allas tid är dyrbar. Allt material är skapat med grund i vår gedigna erfarenhet av att utbilda och undervisa. Här får du guldklimparna från åratal av utbildningar och studier.

Struktur: Kursen är strukturerad för optimal inlärning och innehåller nio lektioner fördelat på tre delar:

 • Introduktion
 • Del 1: Grundprinciper
 • Del 2: Mental & emotionell träning
 • Del 3: Personlig utveckling
 • Avslut och certifiering


Kursen innehåller nio lektioner, en lektion är ca 90-120min lång och består av flera moment så som föreläsning, frågor, övningar, praktik och reflektioner (därför står det 57 delar i kursen, det är 57 delar fördelat på nio lektioner).

Vi rekommenderar att du gör en del i veckan(tre lektioner per vecka). Då fullföljer du kursen på tre veckors tid. Men det går givetvis att arbeta genom kursen mycket snabbare eller ta längre tid på dig. Kom ihåg att du har tillgång till kursen under ett helt år. Många väljer att gå kursen flera gånger och de flesta fortsätter att praktisera med yogaklasserna och de mentala övningarna flera gånger i veckan efter det att kursen är slutförd.

Innehåll:

 • Lär dig sätta kraftfulla intentioner
 • Varför du ska prioritera återhämtning
 • Formulera glasklara mål
 • Skapa känsla av meningsfullhet
 • Mindfulness på riktigt
 • Kultivera emotionell intelligens
 • Guidade mentala övningar
 • Träna upp mental tuffhet
 • Jobba med motstånd och hinder
 • Självreglering i praktiken
 • Vanor, rutiner och ritualer
 • Tacksamhetsträning
 • Tre kompletta Global Yogaklasser
 • Spellistor
 • Pedagogiska föreläsningar
 • Uppgifter för reflektion
 • Certifieringsuppgift och 10h certifikat


Vad kostar kursen? 3495kr ink moms. Du har tillgång till hela kursen ett år. Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Certifiering: Kursen har en sista certifieringsuppgift som är valfri att fullfölja. Om du blir godkänd på denna får du ett Global Yoga Online 10h certifikat. När du har blivit godkänd i fem valfria Global Yoga Online kurser kan du ansöka om Global Yoga Online 50h certifiering som du sedan kan tillgodoräkna dig timmar mot din 200h och 500h Global Yoga certifiering.


Gå djupare, bryt mönster och lev livet fullt ut!

Träna hemma i din egen trygga takt.

 • För dig som vill sätta menigsfulla mål och nå dem!

 • För dig som vill bli mentalt stark!

 • För dig som vill leva ett rikt liv!

 • För dig som vill gå från att veta till att göra!

Vanliga frågor

 • När börjar min Global Yoga onlinekurs och hur länge kommer jag att ha tillgång till den?

  Börja när du vill! Du har tillgång till allt material i ett helt år och kan återvända till den så ofta du vill!

 • Vad behöver jag för att gå kursen?

  En dator/platta/telefon och tillgång till internet, sen kan du ta del av allt kursmaterial när och var du vill!

 • Måste jag kunna yoga?

  Nej! Du får tre yogaklasser att praktisera med, dessa är valfria och du får alternativ att anpassa så att det passar dina förutsättningar.

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Maila info@globalyoga.se följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ Val av onlinekurs samt e-post för fakturan. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till kursen.

 • Är kursen godkänd för friskvård?

  Ja det är den. Kursen innehåller mental träning för stresshantering samt yoga. Går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Kursens lärare

Leg psykolog & mental tränare

Cecilia Duberg

Vissa dagar coachar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra dagar leder hon tysta retreat för människor som behöver en paus från "att göra”. Cecilia är legitimerad psykolog, mental tränare och författare, internationellt specialiserad inom hälsopsykologi och ledarskapsutveckling. Hennes föreläsningar och böcker gör verklighet av självledarskap, lyfter meningen med teamutveckling och utvecklar lugn styrka i stormens öga. Cecila leder 50h workshopen Yoga In Life hos Global Yoga.

Grundare av Global Yoga

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”