Läk snabbare, må bättre

och känn dig lättare!

Kämpar du med vikten, känner dig ofta trött och låg eller upplever att kudden sitter kvar i ansiktet i flera timmar efter du har gått upp på morgonen? Då har du troligtvis ett trögt lymfsystem. Lymfsystemet brukar kallas kroppens eget reningsverk och det är en passande beskrivning. Ett trögt lymfsystem kan orsaka många och stora problem i våra kroppar. Trötthet, hjärndimma, värk, utslag, celluliter eller övervikt som inte vill försvinna. Dessa är alla signaler på att lymfans flöde behöver hjälp på traven. Lymfyoga kombinerar rörelse och stillhet på ett sätt som stimulerar lymfflödet, samtidigt som det ger återhämtning för både kropp och själ och sinne.


Deltagare lymfyogakursen

Stort och varmt TACK för en fantastisk kurs! Jag ser fram emot att fortsätta att integrera lymfyoga i min vardag!

Deltagare lymfyogakursen

Wow, en sån innerligt starkt mjukt sprakande känsla som har väckts och stärkts i mig under denna kurs! Tydlig presentation, genuina budskap, personlig touch, professionell layout, fantastisk yoga, flexibelt upplägg med sekvenser som kan göras när som helst och flera gånger och en stark röd tråd genom hela kursen.

Rörelse är liv

Lär dig det viktigaste om lymfan och hur du kan optimera lymfflödet!

Om kursen

När lymfsystemet är trögt och överbelastat kan vi känna oss slöa, tunga och trötta. Vi kan kämpa med svullnad, envisa kilon, celluliter, smärta och inflammation. Lär dig grundläggande kunskap om lymfan och praktiker som ger dig ett effektivt lymfflöde. I denna onlinekurs flödar du enkelt från förståelse till det viktiga steget – handling och nya vanor! Dagens samhälle flödar över av information, nyckeln är att gå från kunskap till handling till ny rutin. Det spelar ingen roll hur effektiva övningarna och teknikerna är om du inte gör dem (och gör dem rätt!). Det räcker inte heller att göra dem en gång eller i en vecka. Därför är vår onlinekurs smart och pedagogiskt strukturerad för att guida dig från kunskap till handling. Våra deltagare avslutar kursen inte bara med ny kunskap och förståelse för lymfsystemet utan med helt nya vanor och ritualer i vardagen! Detta är inte en utbildning, vill du lära dig att guida andra inom lymfyoga rekommenderar vi våra Global Yoga utbildningar.

Vem är kursen för?
Allt vi gör är utformat för att hjälpa människor må bättre och skapa hållbara vanor. Detta är kursen för dig med ett trögt lymfsystem som vill lära dig mer om lymfan, lära dig tekniker som stöttar lymfan och börja göra dem! Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga (nej, du behöver inte vara vig eller kunna meditera heller). Gå kursen för att du vill lära dig mer om lymfsystemet, om du är helt slut och vill ha tillbaka din energi men inte vet  var du ska börja. Om du är skadad eller begränsad så att du inte kan göra din vanliga träning – detta är vägen tillbaka till läkning och mjuk rörelse istället för att göra ingenting eller för mycket. Jag har personligen använt mig av dessa tekniker för att optimera min återhämtning efter en stor bukoperation samt under läkningen av min autoimuna sjukdom. Dock erbjuder kursen inte medicinska råd. Rådfråga alltid din läkare eller terapeut för att få professionell medicinsk rådgivning, diagnos och behandling.

AVSLAPPNING, ÅTERHÄMTNING, VITALITETVad innehåller kursen?
En smart kombination av teori och praktik så att du redan halvvägs in i kursen gör aktiva val i vardagen som stöttar lymfan! Under kursen får du både lyssna, läsa, praktisera och arbeta med reflektionsuppgifter. Föreläsningarna är effektiva och pedagogiska och yogapassen är guidade fullständiga pass där du bara trycker på play och följer med! En lektion tar cirka 60–120 minuter i sin helhet och du kan jobba med de olika delarna i din egen takt. Allt material är skapat med grund i vår gedigna erfarenhet av att utbilda och undervisa. Här får du guldklimparna från åratal av utbildningar och studier. När du köpt kursen kan du börja när du vill och gå lektionerna i din egen takt. Du har tillgång till kursen ett helt år så du kan djupdyka i den så många gånger du vill. Låt oss titta närmare på vad som väntar inne i kursen:

Struktur
Kursen är indelad i tre huvuddelar, varje del består av tre lektioner och tre unika guidade lymfyoga-pass. Varje lektion består av en föreläsning/workshop, frågor, reflektioner och den viktiga praktiken (därför står det 60 lektioner i kursen, det är 60 moment indelat i nio lektioner).

 • Introduktion
 • Del 1: Avslappning – skapa en daglig ritual för effektivt lymflöde!
 • Del 2: Återhämtning – kvällsritual för optimal vila!
 • Del 3: Vitalitet – morgonritual för glasklar energi!
 • Avslut och certifiering


Vi rekommenderar att du gör tre lektioner per vecka. Då fullföljer du kursen på tre veckors tid och kan sedan fortsätta praktisera passen och dina nyfunna ritualer! Men det går givetvis att arbeta genom kursen mycket snabbare eller ta längre tid på dig. Du har tillgång till kursen under ett helt år! Många väljer att gå kursen flera gånger och de flesta fortsätter att praktisera med klasserna flera gånger i veckan efter det att kursen är slutförd.

Innehåll

 • Hur du får igång lymfsystemet
 • Tre unika lymfyogapass att praktisera med
 • Grundläggande förståelse för hur lymfsystemet fungerar
 • Samverkan med andra system och kroppen som helhet
 • Därför är yoga ett bra system för ökat lymfflöde
 • Lär dig andas rätt för att vända ett trögt lymfsystem
 • Därför får man ett trögt lymfsystem
 • Symptom, sjukdomar och tillstånd
 • Vikten av avslappning och återhämtning
 • Guidad meditation och djupavslappning
 • Ritualer för en god natts sömn
 • Lär dig återhämta dig som en superatlet
 • Mat som stöttar lymfan
 • Morgonritual för glow och glasklar energi
 • Guidad lymfmassage
 • Tekniker som boostar lymfan och ger dig glow
 • Speciellt komponerade spellistor att praktisera med
 • Pedagogiska föreläsningar
 • Reflektionsuppgifter kring varje lymfyogasession (game changer!)
 • Certifieringsuppgift som ger dig ditt 10h Global Yoga online-certifikat


Vad kostar kursen?
3495 kr ink moms. Du har tillgång till hela kursen ett år. Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, och går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Certifiering
Kursen har en sista certifieringsuppgift som är valfri att fullfölja. Blir du godkänd på denna får du ett Global Yoga Online 10h-certifikat. När du har blivit godkänd i fem valfria Global Yoga Online kurser kan du ansöka om Global Yoga Online 50h-certifiering som du sedan kan tillgodoräkna dig timmar mot din 200h och 500h Global Yoga-certifiering.


Strålande inifrån & ut!

Det är inte svårt att aktivera sitt lymfflöde, bara man vet hur man ska göra!

 • För dig som vill må bättre och känna dig lättare!

 • För dig som vill veta hur lymfan påverkar dig och vad du kan göra!

 • För dig som vill boosta din hälsa med små enkla knep!

 • För dig som är trött på att vara trött och inflammerad!

 • För dig som vill ha dagliga ritualer som gör stor skillnad!

 • För dig som behöver läkning och återhämtning!

Välj långsiktigt över kortsiktigt

I slutet av kursen har du skapat bestående vanor och ritualer för ett rikt liv!

Vanliga frågor

 • När börjar min Global Yoga onlinekurs och hur länge kommer jag att ha tillgång till den?

  Börja när du vill! Du har tillgång till allt material i ett helt år och kan återvända till den så ofta du vill!

 • Vad behöver jag för att gå kursen?

  En dator/platta/telefon och tillgång till internet, sedan kan du ta del av hela kursen när och var du vill!

 • Måste jag kunna yoga?

  Nej! Kursen innehåller mjuka lymfyogapass som passar alla nivåer, ingen tidigare yogaerfarenhet krävs.

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Mejla [email protected] följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ Val av onlinekurs. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till kursen.

 • Är kursen godkänd för friskvård?

  Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag och går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Ät för att stötta lymfan

Stärk immunförsvaret och stötta matsmältningen!

Kursens lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”