Rörelse är liv,

välkommen hem till din böljande kraft!

Vi är flexibla till naturen så varför inte röra dig så som du är skapt! Välkommen att öppna upp för din potential och för förändring. Det finns inget här i livet som är statiskt. Om något är totalt stilla, betyder det att det har dött. Global Yogas stora inspiration inom mandalaklasser är Shiva Rea, hon brukar säga: ”Why not move like who we are”! Alltså i spiraler, i flöde från minsta nivå ut i leder, muskler, organ, hud och hår!

Jala betyder vatten och är en klassisk Global Yoga klass som vi undervisat sedan 2007. Den är strukturerad i vågor  eftersom att allt består av vågor. Om vi går ner på minsta partikelnivå så ser vi att partiklarna består av vibrationer (som är vågor i olika frekvenser), dessa vibrationer brukar kallas ENERGI, eller PRANA!

Bra att ha: Yogamatta, bälte och en filt.

Klassen är ca 75min och innehåller:
Intention
Pranayama
Uppvärmningsvinyasa
Jala namaskar
Våg 1
Våg 2
Våg 3
Nedvärmning
Avslappning
Dedikation

En djup och böljande klass som du alltid kan komma tillbaka till. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi!

Move like you!

Du är i konstant rörelse, böljande andetag, rytmiska hjärtslag och pulserande hjärnvågor. Jala är en klass som välkommnar dig hem till dig själv. Till din egen fria, lekfulla natur!

Gör klassen så ofta du vill, den är din för alltid!

Vad deltagare säger om klassen

  • Klassen som berörde mig mest på grundutbildningen. Kände mig så hemma och välkommen!

  • Man sveps med och vaggas in i kroppens närvaro. Har aldrig känt mig så härlig som efter Jala!

  • En klass som stöttar förändring och hjälper ig identifiera var motståndet finns. Den är värdefull på riktigt.

  • Härlig och befriande, som att sköljas igenom allt och komma ut glasklar.

  • Kärlek vid första ögonkastet! Som en påminnelse om hur livet böljar fram i cykler/vågor, i ständig förändring.

Din lärare

Global Yoga Utbildare Sofia Löfstaf

Sofia har jobbat med yoga och hälsa på olika vis sedan 2009. Först var hon övertygad om att yogalärare inte var ett riktigt jobb och att man absolut inte kunde göra det på heltid. Idag har hon släppt den tanken och driver sitt egna företag där hon nu enbart jobbar med yogan. Hon har sin bas i Göteborg och undervisar Global Yoga, yinyoga och gravidyoga på både yogastudio: YogaByLink och gym: Nordic Wellness. Hon brinner för att förmedla yoga på ett enkelt och lekfullt sätt för att få deltagarna till att hitta in till den egna kraften. Sedan 2015 ingår Sofia i Global Yogas utbildningsteam där hon håller flera utbildningar per år.