Öppen och Stark

Låt Johanna Hector guida dig genom Global Yogas grunder. Vi börjar med att sitta bekvämt, något många missar när dom börjar yoga. Härifrån är det lättare att andas med en teknik som kommer ta din yoga till nästa nivå. Du bygger styrka, rörlighet och koordination från grunden med solhälsningar, stående positioner och sittande positioner. Med en stadig grund är det lättare att leka med olika yogasekvenser och gå på yogaklasser.

Bra att ha: En yogamatta, ett yogablock (eller en vattenflaska), ett bälte (eller en halsduk).

Klassen är ca90min och innehåller:
Introduktion till Global Yoga
Lär dig sitta bekvämt och andas ujjayi
Core Rörlighet
Solhälsningar (lär dig tre olika varianter)
Stående positioner
Core Styrka
Sittande rörlighet
Nedvarvning med avslutande positioner
Avslappning

En enkel och kraftfull klass som du alltid kan komma tillbaka till. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi!


Välkommen till mattan

Skapa harmoni, frid och stillhet inom dig samtidigt som kroppen blir rörligare och starkare. Här börjar vi!

Gör klassen så ofta du vill, den är din för alltid!

Fördelar med passet

  • Ökad rörlighet, styrka och uthållighet

  • Bättre balans och koordination

  • Lindrar stress och oro

  • Stoltare hållning

  • Förbättrar cirkulationen

  • Ökad vitalitet och energi

Din Lärare

Grundare av Global Yoga

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”