Gemenskap, praktik & inspiration

Varmt välkommen till en heldag där vi firar kraften i yogan, på och av mattan! Alla är välkomna, det är en dag fylld av både kraft och återhämtning, inspiration och tid för reflektion.

När: 28 september 2024 kl 1030-16/1730
Var: Tjörnbro Arena
Lärare: Johanna Hector & Global Yoga teamet
Detta ingårEn heldag med yoga och gemenskap, lunch, fika samt två Global Yogaklasser att praktisera med online (passen får du direkt du bokat din plats)!

Biljettsläpp och early bird pris släpps i Portalen och i Global Yogas nyhetsbrev!
Som Global Yoga River Guide är du en viktigt del av Global Yoga och vi hoppas att du har möjlighet att spendera dagen tillsammans med oss och andra Global Yogis, vi har avsatt extra tid åt oss sist på dagen att dyka djupt tillsammans.

En dag att ses, rulla ut mattan tillsammans och njuta av Global Yoga i flera olika former. Det är också en dag att få dela våra tankar och inspirera varandra!

Med längtan, Johanna Hector & Global Yoga Teamet

Inspirationsdagen 2024

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få förtur!

  • 00Dagar
  • 00Timmar
  • 00Minuter
  • 00Sekund

Välkommen

Att känna dig buren, mjuk och kraftfull som den dynamiska varelse du är. Kom, ta emot, så att du kan ge vidare från en plats genuin kärlek.

Om dagen

All information kommer när vi släpper datumet för 2024 års inspirationsdag. 

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få förtur till biljetterna och early bird rabatt!

Reträtt

Boka övernattning och gör helgen till ditt reträtt med tid i naturen att tänka, smida planer och drömma drömmarna fullt ut!

Frågor & svar

  • Måste jag vara yogalärare för att delta?

    Nej, alla är välkomna, du behöver ingen speciell bakgrund inom yoga. Dock passar vi på att ge tillbaka till vår gemenskap av certifierade Global Yoga lärare så de sista 90min på dagen är reserverade för dig som är utbildad Global Yogalärare.