Gemenskap, praktik & inspiration

Varmt välkommen till en heldag där vi firar kraften i yogan, på och av mattan! Alla är välkomna, det är en dag fylld av både kraft och återhämtning, inspiration och tid för reflektion.

När: 28 september kl 1030-16/1730
Var: Tjörnbro Arena, Stenungsund
Lärare: Johanna Hector, Sofia Löfstaf, Anna Kronlid och Lisa Hamre
Detta ingårEn heldag med yoga och gemenskap, lunch, fika samt två Global Yogaklasser att praktisera med online (passen får du direkt du bokat din plats)!
Biljetter: Släpps här 25 april (förtur i Portalen och nyhetsbrevet)
EarlyBird pris: 995 kr (gäller tom 26/5 därefter 1495 kr)

Portalen medlemmar har ytterligare 300 kr rabatt (boka med koden i Portalen).

Biljettsläpp och early bird pris släpps i Portalen och i Global Yogas nyhetsbrev i april!
Som Global Yoga River Guide är du en viktigt del av Global Yoga och vi hoppas att du har möjlighet att spendera dagen tillsammans med oss och andra Global Yogis, vi har avsatt extra tid åt oss sist på dagen att dyka djupt tillsammans.

En dag att ses, rulla ut mattan tillsammans och njuta av Global Yoga i flera olika former. Det är också en dag att få dela våra tankar och inspirera varandra!

Med längtan Global Yoga Teamet

Biljetterna släpps 25 april!

Boka direkt för att säkra din plats och få bästa priset.

 • 00 Dagar
 • 00 Timmar
 • 00 Minuter
 • 00 Sekund

Välkommen

Att känna dig buren, mjuk och kraftfull som den dynamiska varelse du är. Kom, ta emot, så att du kan ge vidare från en plats genuin kärlek.

Om dagen

Vi längtar efter en dag att träffas, kanske har du gått en av våra onlinekurser, en utbildning, kanske är du nyfiken på Global Yoga och oss i teamet eller så är du helt enkelt ute efter ett ljuvligt miniretreat i Sverige med yoga, inspiration, god mat och återhämtning. Då är detta dagen för dig!Alla är välkomna på Global Yogas inspirationsdag, det är en dag fylld av både kraft och återhämtning, inspiration och tid för reflektion. Vi börjar kl 1030 med en flödande klass och avslutar kl 16 efter en ljuvt återhämtande yinyoga.Är du certifierad Global Yoga lärare (minimum 50h) avslutar vi med en gemensam workshop för att dyka djupare i din roll som river guide!

Schema (mer detaljer kommer i september)

1030-12 Global Yoga klass 1

12-13 Gemensam lunch

13-14 Föreläsning

14-15 Workshop och fika

15-16 Global Yoga klass 2

16-1730 Workshop för certifierade Global Yoga lärareI dagen ingår ljuvlig lunch och fika. Bokar du senast 26/5 får 500kr rabatt!!! Efter det kostar dagen 1495kr. Är du medlem i Portalen har du ytterligare 300kr rabatt! Du får också två Global Yoga klasser att praktisera med när du bokat din plats. För dig som vill göra helgen till ett miniretreat bokar du enkelt boende direkt hos Tjörnbro Arena. Med koden GlobalYoga får du 20% rabatt!

Om Tjörnbro Arena

En otroligt vacker arena mitt i Bohuslän med fina stigar och leder för vandring, löpning och cykling samt fantastiska vatten för SUP, Kajak och givetvis kalla bad. Här finns hotellägenheter med 2-3 rum och kök, perfekt för att skapa ditt eget retreat. Det finns även en nyrenoverad restaurang, stort poolområde och härlig träningsanläggning. Du tar dig enkelt till Lilla Brattön på några minuter! Läs mer och boka boende här.

Reträtt

Boka övernattning och gör helgen till ditt reträtt med tid i naturen att tänka, smida planer och drömma drömmarna fullt ut!

Frågor & svar

 • Måste jag vara yogalärare för att delta?

  Nej, alla är välkomna, du behöver ingen speciell bakgrund inom yoga. Dock passar vi på att ge tillbaka till vår gemenskap av certifierade Global Yoga lärare så de sista 90min på dagen är reserverade för dig som är utbildad Global Yogalärare.

 • Hur tar jag mig lättast till Tjörnbro Arena?

  Adressen är Almön 50, 471 61 Myggenäs. Det finns gott om parkering och du kan även ta dig hit enkelt med kollektivtrafiken.

 • Hur får jag tillgång till mina yogaklasser?

  När du köpt din biljett loggar du enkelt in på Global Yoga Online via appen eller hemsidan online.globalyoga.se och hittar där dina två Global Yogaklasser att praktisera med.

 • Kan jag betala med faktura?

  Ja det går bra! Maila [email protected] följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ samt referens 28/9. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till att hämta din biljett och logga in på dina klasser.

 • Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

  Dagen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.