I takt med dig själv

Bli mästare på att manifestera och leva i harmoni

Att balansera chakran är ett komplext och spännande arbete, ett utforskande som handlar både om att bli fri och förkroppsligad på samma gång. Det har skrivits många fantastiska böcker om chakran, med denna kurs önskar vi bjuda in dig till upplevelsen av dem! Upplevelsen av dig som en fascinerande flerdimensionell, otroligt mångsidig, vackert allomfattande, vilt komplex, unik och samtidigt universell varelse. Välkommen till en kurs färgad av sinnlig sensualism, kreativt skapande och utforskande med kroppen som farkost. Detta är kursen för dig som vill ha full tillgång till din inneboende klara kraft!


Glasklar

Det är egentligen inte meningen med livet vi söker, utan vår livskraft. När vi har tillgång till den blir livets mening självklar!

Om chakra kursen

Vi vill inte att du ska veta en massa saker, vi vill att du ska leva dem. Integrerad med den tusenåriga yoga-traditionen från öst erbjuder vi dig en helt unik kurs som ger dig insikter och inspiration att leva ditt liv fullt ut. Chakrakursen är en heltäckande steg-för-steg-guide genom dina kraftcenter i form av tankeväckande föreläsningar, kraftfulla tekniker för att rikta energi och pedagogiskt guidade yogaklasser. När du köpt kursen kan du börja när du vill och gå alla stegen i din egen takt. Du har tillgång till kursen ett helt år så du kan djupdyka i den så många gånger du vill. Låt oss titta närmare på vad som väntar inne i krusen.

Vem är kursen för?
Allt vi gör är utformat för att hjälpa människor komma närmare sig själva. Var du än befinner dig just nu är det en perfekt plats att börja på, du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga (du kan vara hur stel som helst). Kropp och själ är oskiljaktigt relaterade till varandra, varje del i dig påverkar den andra, sensation föder känsla som föder tanke som föder fler känslor och i sin tur sensationer, cirkeln sluts och upprepas. På samma sätt är de sju energicentran vi jobbar med i denna kurs sammanlänkade med varandra. Allting påverkar allting. Därför har vi lagt ner mycket tid på att skapa en kurs som följsamt guidar dig från information till erfarenhet. Du är den viktigaste komponenten i denna kurs! Detta är inte en utbildning, vill du lära dig att guida andra inom chakrayoga rekommenderar vi vår 50h utbildning Global Yoga Chakra.

Vad innehåller kursen?
Pedagogiska och effektiva föreläsningar utvecklade för optimal inlärning med text och länkar om du vill fördjupa dig vidare inom något område. Varje föreläsning följs upp med ett enkelt test så att du får med dig essensen från lektionen. Givetvis får du också guidade yogaklasser att praktisera med. Under kursen får du både lyssna, läsa, praktisera och arbeta med uppgifter. En lektion tar ca 90-120min i sin helhet och du kan jobba med de olika delarna i din egen takt. Vi tror på kvalitet framför kvantitet då allas tid är dyrbar. Allt material är skapat med grund i vår gedigna erfarenhet av att utbilda och undervisa. Här får du guldklimparna från åratal av utbildningar och studier.

Struktur 
Kursen är strukturerad för optimal inlärning. Chakrakursen innehåller nio lektioner fördelat på tre delar:

 • Introduktion
 • Del 1: Stadigt lekfull
 • Del 2: Modigt kärleksfull
 • Del 3: Rofyllt sinne
 • Avslut och certifiering


I dessa nio lektioner utforskar vi dina sju mest kraftfulla chakra. En lektion är ca 90-120min lång och består av föreläsning, frågor, reflektioner och praktik (därför står det 48 lektioner i kursen, det är 48 moment indelat i nio lektioner).

Vi rekommenderar att du gör en del i veckan (tre lektioner per vecka). Då fullföljer du kursen på tre veckors tid. Men det går givetvis att arbeta genom kursen mycket snabbare eller ta längre tid på dig. Kom ihåg att du har tillgång till kursen under ett helt år. Många väljer att gå kursen flera gånger och de flesta fortsätter att praktisera med yogaklasserna, teknikdelarna och reflektionerna flera gånger i veckan efter det att kursen är slutförd.

Innehåll

 • Österländsk anatomi
 • Vad är chakran och hur fungerar chakrasystemet
 • Djupdykning inom varje chakras egenskaper
 • Förståelse för om ett chakra är i balans eller obalans
 • Fysiska tekniker för att balansera ett chakra
 • Skrivövningar för att utforska och balansera ett chakra
 • Sinnlig sensualism kopplat till chakra balansen
 • Lär dig skapa ritualer för varje chakra med musik, färg och bilder
 • Balansen mellan att vilja utvecklas och vara tillfreds med det som är
 • Tre fullständiga chakra klasser
 • Spellistor till varje klass
 • Pedagogiska föreläsningar
 • Reflektionsuppgifter kring varje chakra (game changer!)
 • Certifieringsuppgift som ger dig ditt 10H Global Yoga online certifikat


Vad kostar kursen? 3495kr ink moms. Du har tillgång till hela kursen ett år. Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Certifiering
Kursen har en sista certifieringsuppgift som är valfri att fullfölja. Om du blir godkänd på denna får du ett Global Yoga Online 10h certifikat. När du har blivit godkänd i fem valfria Global Yoga Online kurser kan du ansöka om Global Yoga Online 50h certifiering som du sedan kan tillgodoräkna dig timmar mot din 200h och 500h Global Yoga certifiering.


 • För dig som är trött på att vara trött!

 • För dig som vill känna livet pulsera genom en stark och stadig kropp!

 • För dig som vill lyssna till ditt hjärtas innersta längtan och manifestera drömmen!

 • För dig som vill lära dig mer om chakran, tekniker för balans och harmoni!

Vanliga frågor

 • När börjar min Global Yoga onlinekurs och hur länge kommer jag att ha tillgång till den?

  Börja när du vill! Du har tillgång till allt material i ett helt år och kan återvända till den så ofta du vill!

 • Vad behöver jag för att gå kursen?

  En dator/platta/telefon och tillgång till internet, sen kan du ta del av allt kursmaterial när och var du vill!

 • Måste jag kunna yoga?

  Nej, vi går igenom grunderna och du kan repetera lektionerna så många gånger du vill och behöver och vill!

 • Kan man betala via faktura?

  Ja det går bra! Maila info@globalyoga.se följande information: Företagsnamn/ Organisationsnummer/ Adress/ Referens på företaget/ Val av onlinekurs. Köpet är bindande. Du får en faktura med 10 dagars förfallodatum. Det tillkommer fakturaavgift på 50kr. Med fakturan får du även personlig kod till kursen.

 • Är kursen godkänd för friskvård?

  Kursen är godkänd för friskvårdsbidrag, går även att köpa via leverantörerna ePassi, Wellnet och Benify.

Kursens lärare

Grundare av Global Yoga

Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”