Med stadig kraft

för dig, dina nära och världen vi lever i!

Välkommen att vända hem till det som verkligen ligger dig varmt om hjärtat. Temat i denna klass är agni som betyder eld. Vi jobbar med din inre olympiska eld, en låga du föddes med som alltid finns tillgänglig där inne. Denna eld kan inte bränna ut dig eller slockna. Men vi är bra på att dimma vårt eget ljus. Med trygghet guidas du att vända hem, sätta dina personliga intentioner och känna vad som får ditt hjärta att slå volter, ryta ifrån och våga vila.

En klassisk Global Yoga klass som vi undervisat sedan 2007. Perfekt att plocka fram som en ritual i början av månaden, i livets övergångar och då du ska ta dig an ett nytt äventyr. Eller helt enkelt vill ha en fysisk utmaning!

Bra att ha: Yogamatta, yogablock och en filt.

Klassen är ca 70min och innehåller:
Intention
Pranayama
Uppvärmningsvinyasa
Agni 108
Nedvarvning
Avslappning
Meditation
Dedikation

En kraftfull klass som du alltid kan komma tillbaka till. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad yogi!


Stadigt Strålande

Bränn igenom det som inte längre tjänar dig och stå stadigt i ditt ljus. För dig, dina nära och vår värld. Det är dags nu!

Gör klassen så ofta du vill, den är din för alltid!

Vad deltagare säger om Agni 108

  • Knivskarp fokus och rå styrka, älskar denna klass!

  • En klass som påverkar mig väldigt starkt. Tänder min inre glöd och hjälper mig förlösa många känslor.

  • En fantastiskt klass, utmanade, energigivande och en jäkla känsla av power, passion och eufori!

  • En klass som öppnar upp för kreativitet och hur man kan bygga upp en yogaklass på "okonventionella" sätt.

  • Riktigt härlig klass med skön känsla. Allt kanaliseras genom det fysiska och får mig att landa i min inre motivation.

  • Otroligt förlösande för känslor! Skör-stark!

Din Lärare

Grundare av Global Yoga Johanna Hector

Johanna Hector är livsnjutare, småbarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditations lärare parallellt med utbildningar inom coaching, wellness och fysisk träning. Hon driver Global Yoga, en yogastil och skola för 2000-talets människa. Tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1000 yogalärare i Norden och varje år utvecklas flera Global Yoga lärare. Varför Yoga? 
”Helt ärligt så gör det mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag är bekväm och stolt i min kropp, jag har lättare för att fokusera och prioritera samt att yogan håller mig grundad och öppen i mina känslor. Yogan för mig hem till mig själv och stärker mig så att jag kan vara mer och mer MIG i livets alla skeden. Jag ser fram emot att få möta och lära känna DIG från denna plats”